ELKO Super TR

Et varmt hjem er et behagelig hjem. Men det er verken kostnadseffektivt eller nødvendig å ha varmen på til enhver tid.

Fleksibel oppvarming

ELKO Super TR er en termostat og regulator som lar deg planlegge akkurat når du vil ha på varmen, enten det er via varmekabler eller panelovner.

Med ELKO Super TR kan du planlegge når varmen skal være påslått. Da sparer du strøm når du er borte, selv om du kommer hjem til en varm og behagelig bolig.

Tidsinnstilt varme

Vår nye, norskproduserte termostat åpner for økt komfort uten økt energiforbruk. Med moderne varmestyring kan du spare hele 20 prosent i strømkostnader årlig.

Med ELKO Super TR kan du legge inn et eget tidsprogram, eller bruke forhåndsinnstillingen vi har programmert inn. Sistnevnte veksler mellom en komfort- eller sparetemperatur, avhengig av ukedag og tid på døgnet.

Frostvakt sikrer hytta

ELKO Super TR har gulvføler og innebygd romføler. Da konsentreres varmen mot området du befinner deg mest i.

Velger du varmekabler, kan du også begrense makstemperaturen for å skåne tregulvet. Samme funksjon er nyttig for å frostsikre hytta når du ikke bruker den.

Ring hytta varm

ELKO har et eget system for deg som vil styre varmen på hytta når du ikke er tilstede. Vi har kalt løsningen Ring hytta varm. Via en GSM-kontakt med temperatursensor kan du sende SMS – eller ringe – for å styre termostaten og regulatoren.

Tjenesten har ingen abonnementsbegrensninger, og fungerer med alle telefoner.

Ønsker du i tillegg mulighet til å styre lys og få SMS-varsling ved strømbrudd, brann, vannlekkasje eller innbrudd, har vi også løsninger for det.

Ring hytta varm lar deg administrere flere Super TR-funksjoner fra mobilen.

Relatert

Kontakt oss

Ås Elektriske AS