Bad

Du kommer inn på badet om morgenen, slår på lyset og kniper øynene igjen siden det er så lyst. Høres det kjent ut?

Avhengig av alder har vi behov for ulik mengde lys. En 40-åring trenger dobbelt så mye lys som en 20 åring for å kunne lese like godt. Dette ulike behovet gjør seg absolutt gjeldende på badet, som brukes av alle familiens medlemmer.

Hvis du lar oss erstatte de gamle bryterne med dimmere kan hvert enkelt familiemedlem selv regulere lyset etter behov. Stikkontakter, dimmere og brytere kan kombineres i samme lekre design på badet. Gamle stikkontakter med klapplokk kan erstattes av nye, tidsriktige stikkontakter. Vi kommer gjerne hjem til deg og viser deg mulighetene.

På badet er det vanlig å kombinere en dimmer som regulerer lyset over speilet, én som regulerer takbelysningen, og en stikkontakt til hårføner og barbermaskin i en såkalt 3 hullsramme. Det vil si at bryter, dimmer og stikkontakt monteres i samme ramme. Enkelt og meget funksjonelt! Rammene kan skaffes i ulike farger og materialer. Vi viser deg gjerne hvordan!

Gi badet et ansiktsløft med denne guiden fra Glød Magasinet, eller se flere løsninger hos ELKO.

Varmestyring

ELKO Super TR er navnet på vår nye termostat og varmeregulator. Den har et enkelt, selvforklarende betjeningspanel som lar deg stille inn den temperaturen du ønsker, både når du er hjemme og når huset står tomt. På denne måten sparer du både strøm og miljøet uten redusert komfort. ELKO Super TR leveres i både ELKO RS16 og ELKO Plus design.

Termostaten kan oppgraderes ytterligere med en av våre ulike ELKO Plus Option rammer i foredlede naturmaterialer.

Trenger du litt ekstra inspirasjon til oppussingen? Sjekk vår samleside om baderommet på Glød Magasinet!

Relatert

Kontakt oss

Follo Elektriske AS