Barnerom

Barn vokser raskt, og nye behov skal stadig dekkes. Det er vel ikke noe rom i huset hvor behovene endrer seg like raskt som her.

Når du pusser opp barnerommet kan vi gi deg en del råd og tips om ting det er lurt å tenke på.

Løst elektrisk materiell som f.eks. skjøteledninger skal du helst ikke ha på barnerommet. Det er også lurt om vi monterer ELKO stikkontakter med barnesikring, så er du sikker på at barna ikke stikker noe strømførende inn i stikkontakten.

Gjør barneromsbelysningen smartere! Sjekk vår guide på Glød Magasinet, eller finn ut mer om produktene på ELKO.

Lys i mørket

En bevegelsesføler kan slå på lyset automatisk når barna våkner og står opp om natten. Det gir trygghet. Bevegelsesføleren kan styre en enkelt lampe, eller alle lampene i rommet, f.eks. i soveromsgangen eller på badet. I kombinasjon med en dimmer vil du også kunne forhåndsinnstille passende lysstyrke. Dette er enkelt for oss å montere.

Hvordan nå opp til bryteren.

Brytere monteres gjerne i en fast høyde, og små barn rekker ikke alltid opp. En lur løsning er å bruke ELKO Wireless trådløs bryter eller dimmer. Den kan limes rett på veggen i riktig høyde, slik at barna rekker opp og selv kan betjene lyset. Etter som barna vokser kan også bryteren flyttes oppover.

Relatert

Kontakt oss

Follo Elektriske AS