Kjøkken

Nytt elektrisk materiell kan gjøre veldig stor forskjell på et kjøkken, både for å gjøre det stiligere og mer praktisk.

Vi kjenner ELKO-produktene og alle de mulighetene de gir. Vi tar gjerne med oss noen prøver hjem til deg, så kan du se hvordan de forskjellige utførelsene og detaljene blir når de kommer på plass på ditt kjøkken.

Sammen kan vi se på om det er andre ting som bør endres for å gi det det perfekte resultatet. Kanskje de elektriske punktene du har ikke er ideelt plassert i forhold til å ta i bruk de nye mulighetene? Det er enkelt for oss å forandre.

Lys er viktig på kjøkkenet, både som arbeidslys og koselys. Kanskje vi samtidig med de nye bryterne eller dimmerne skal se litt på belysningen hos deg? Vet du for eksempel hva du kan få til med det nye LED-lyset? Kanskje vi har enda mer å snakke om?

Det er ofte på kjøkkenet familien samles både for lekselesing, arbeid og ikke minst hygge. Da trengs det ikke bare bra lys, men lys som kan tilpasses anledningen. Godt og sterkt lys til lekser og annet arbeid, og dempet koselys når familien samles rundt bordet til en hyggelig middag. Alt som trengs for få dette til er at bryterne skiftes ut med dimmere. Skal vi gjøre det for deg?

Se hvordan du kan gjøre den gamle kjøkkenbelysningen ny på Glød Magasinet, eller se flere kjøkkenprodukter hos ELKO.

Har du for få stikkontakter på kjøkkenet?

Bytt den enkle stikkontakten til en dobbel rehab stikkontakt.

Vi har tenkt el-sikkerhet, så du slipper!

Er kaffetrakteren slått av? Husket jeg på å slå av strykejernet? Kjenner du igjen følelsen? La oss montere en stikkontakt med timer, så slipper du å bekymre deg. Timeren bryter strømtilførselen til apparatet etter en gitt tid.

Lyst på flere kjøkkentips? Sjekk vår samleside om kjøkken på Glød Magasinet.

Relatert

Kontakt oss

Follo Elektriske AS