Stue

Lys som skaper stemning, som ønsker deg velkommen hjem med å slå seg på av seg selv.

Det er fint å bli inspirert på en nettside. Bli kjent med mulighetene og få vite hva du kan få til med det nye elektriske materiellet fra ELKO. Lys som skaper stemning, som ønsker deg velkommen hjem med å slå seg på av seg selv. Varmeregulering som sparer strøm og likevel lar deg stå opp i varm bolig – det er så utrolig mye du kan få til!

Men hvordan vil alt dette fungere hjemme hos deg? Og hvordan vil det se ut? Det må du nesten oppleve i virkeligheten, og det vil vi gjerne hjelpe deg med.

Vi jobber daglig med ELKO-produktene, og med å utnytte mulighetene i praksis. Skal vi ta med oss noen prøver hjem til deg, så du kan se hvordan de forskjellige utførelsene og detaljene blir når de kommer på plass i din stue?

Samtidig kan vi jo se på om det er noe annet vi kan gjøre for å gjøre stuen din enda litt triveligere. Kanskje de elektriske punktene du har ikke er ideelt plassert i forhold til hvordan du har møblert stuen? Eller du trenger flere stikkontakter? Sånt er enkelt for oss å gjøre. Bare spør oss!

Lyst på en mer innbydende stue? Sjekk våre tips på Glød Magasinet, eller utforsk guiden på ELKO

Det elektriske anlegget i stuen skal dekke mange behov, både når det gjelder design og funksjon. Har du kjedelige hvite stikkontakter i stuen? Vi kan enkelt skifte dem ut med nye designstikkontakter. Du vil bli overrasket over hvor mye det gjør for interiøret ditt!

Hvis du har den vanlige, doble stikkontakten bak TVen kan vi skifte den ut med en stikkontakt med 6 uttak, slik som det faktisk er påbudt i nye installasjoner. Da slipper du å bruke skjøteledninger og gulvkontakter. De er jo ikke særlig pene, og siden de samler mye støv kan de i verste fall være brannfarlige.

Bytt ut denne

med denne:

Har du en kjedelig hvit stikkontakt? Denne kan enkelt byttes til en designstikkontakt.

Delikat design

Stuen er for mange husets viktigste rom, her inviteres gjester og her liker vi å slappe av. Det elektriske materiellet kan tilpasses i farger og materialer uansett hvilket interiør du har hjemme hos deg.

ELKO Plus-bryterne kommer i tre farger: Aluminium, Polarhvit og Sort. Velg fargen som passer best, og kombiner den med en av våre seks designerrammer. De kommer i naturmaterialer som skifer, glass og stål.

Vi viser deg gjerne mulighetene.

Relatert

Kontakt oss

Follo Elektriske AS