Uteplass

Når du er hjemme skal du føle deg trygg - uansett.

Skap stemning

Et innbydende uteområde består av mer enn en velstelt hage. Riktig belysning i for eksempel inngangspartiet kan gjøre mye for å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt.

Få flere tips til oppussing av uterommet på Glød Magasinet, eller se flere produkter hos ELKO.

En tryggere hverdag

Når du er hjemme skal du føle deg trygg – uansett. Kanskje du bor på en gårdsplass med stor innkjørsel?

En utendørs bevegelsesføler skrur seg automatisk på når noen befinner seg i nærheten av sensoren. Da blir hele uteplassen opplyst, og du ser raskt hvem som er på eiendommen din.

Belysningen slås på enten ved deteksjon av bevegelse eller en varmekilde, som for eksempel en bil. Du bestemmer selv hvor lenge lyset skal være på før det automatisk slås av.

Slå av alt samtidig

Har du mange persienner, eller en veranda med markiser og mye utelys, bør du se etter løsninger som slår av alt ved et knappetrykk.

Velg hvor mørkt det skal være ute før lyset slås på, og omvendt for når det skal slås av. Lyset vil automatisk tennes og slukkes etter de forhåndsinnstilte nivåene.

ELKO fotocellebryter regulerer alle disse områdene, helt automatisk. Du bestemmer hvor lyst det skal være før markisene eller persiennene trekkes ut. Det er også mulig å montere en vindmåler som overstyrer lysstyrken, så markisene beskyttes mot sterk vind.

Relatert

Kontakt oss

Follo Elektriske AS