ELKO Sound

Når du bygger nytt, er det enklere å lage skreddersydde løsninger. Det gjelder også for lydanlegg.

Et hjem som lytter til dine behov

Gi deg selv et lydhørt hjem. ELKO Sound Player 2 og ELKO Sound Streamer 2 er våre beste lydanlegg, komplett med høyttalere som gir deg kraftig og deilig lyd. Hører du mest på radio, kan du gå for ELKO Sound Radio 2.

Lydanlegget felles inn i tak og vegger, og kan betjenes via fjernkontroll.

Lydsystemene er laget i Plus-utførelse, og kommer i fargene sort, aluminium og polarhvit. Ønsker du ekstra særpreg, kan du ramme inn betjeningspanelet i seks unike designrammer.

ELKO Sound Streamer 2

Vårt nyeste lydsystem er også det mest funksjonsrike. ELKO Sound Streamer 2 er et integrert radio- og musikkanlegg for strømming over nettet, som lar deg høre musikken på mobilen fra høyttalerne i taket eller veggene.

Radioen støtter FM RDS og DAB/DAB+, og har i tillegg nettradio. Det betyr enda flere radiokanaler, og mer stabil lydkvalitet.

Selve betjeningspanelet er ikke større enn to lysbrytere. Her finner du også et display, AUX-inngang og fire knapper, samt et multifunksjonshjul. Anlegget har også blåtann.

Systemet kan bygges ut med ønsket antall forsterkere og høyttalere, og passer inn i standard veggboks.

ELKO Sound Player 2

Lytter du primært til radio, men vil også ha mulighet til å strømme musikk fra andre enheter med blåtann? ELKO Sound Player 2 er en digitalradio med DAB/DAB+ og FM RDS, samt innebygd blåtannmottaker.

Da kan du strømme alt av lyd fra enheter med blåtannsender.

Du velger selv hvor mange høyttalere og forsterkere du trenger. Anlegget har AUX-inngang og -utgang i front, og passer inn i standard veggboks for vanlige brytere.

ELKO Sound Radio 2

Noen ganger er det enkleste valget det beste. I de mindre rommene kan en radio med AUX-utgang fylle behovet – og det får du med ELKO Sound Radio 2.

Radioen støtter FM RDS og DAB/DAB+, og har i tillegg blåtann. Dermed kan du bytte ut P1 og P2 med dine favorittlåter fra mobilen eller andre spillere.

Lytt til musikk i to rom

Lydsystemet er bygget opp rundt spesielt lavtbyggende høyttalere, og subwoofer som senkes inn i vegg eller tak. En skjult kraftig forsterker betjenes med fjernkontroll og elegant betjeningspanel. Betjeningspanelet passer i standard veggboks og i samme rammer som ELKO brytere, dimmere og termostater.

En kraftig stereoforsterker driver opptil fire høyttalere og en subwoofer. Ved å koble til to høyttalerkurser kan du lytte til musikken i to rom. Se hvordan oppbygningen av lydsystemet er i komponentoversikten.

Relatert

Kontakt oss

Gudbrandsdal El-installasjon AS