Prikken over i-en

Har du en spesiell smak? Gjort modige eller strenge designvalg? Da ville det være dumt å la liten tue velte stort lass. Et fint, gjennomtenkt design, enten det er minimalistisk, maksimalistisk, jordnært eller hjemmekoselig, fortjener å fullendes med gode brytere, dimmere og termostater. ELKO sitt plus-design gir den siste finishen. Det setter kronen på verket ditt.

Prikken over i-en fra Norges mest besøkte interiørblogg

Er du interessert i interiør? Da har du garantert hørt om Solveig Grøvle og Ann Helen Lund. Bloggen har siden 2008 samlet norske interiørspirer i blogguniverset Norske Interiørblogger.

Da ELKO besøkte Solveig gikk vi gjennom hele huset, og fant flere smarte løsninger i hjemmet. Du kan lese mer om Solveigs interiørtips og se videoserien med interiørbloggerne i artiklene her.

Interiørtips - rom for rom

Se hvordan du selv kan skape helhetlig design

Våre ELKO Plus-produkter har et elegant, stilrent og tidløst utseende. Og det er ikke uten grunn at ELKO Plus ofte er omtalt som arkitenktens favoritt. Designet er utviklet og formgitt i samarbeid med den kjente industridesigneren Einar J. Hareide i Hareide Design.

Kyndig formsans har gitt linjer som vil passe til spreke, modige eller sobre designvalg. Se produktene selv og forestill deg: passer det dine designvalg? Det tror vi.

Muligheter med ELKO Plus

Sett prikken over i-en selv

Har du lyst å prøve ELKO Plus i forskjellige omgivelser og i ulike utførelser før du bestemmer deg? Da kan du teste det i vår designvelger.

Der får du mulighet til å se produktene opp mot ulike bakgrunner. Du kan også bytte mellom de ulike materialutførelsene og rammene, og du kan bl.a. veksle mellom brytere, dimmere, stikkontakter og termostater.

Prøv designvelgeren

Kontakt oss

Moratel Elektro AS