El-råd fra Eldar

Å være en el-rådgiver er ingen liten oppgave. Vår lille hjelper Eldar bærer likevel ansvaret på sine små skuldre. Hvilke smarte produkter finnes? Er det noe man må passe spesielt på? Eldar viser deg – med glimt i øyet!

Spar flere tusen på strøm, uten at det går utover komforten

Innetemperaturen har mye å si for trivselsnivået. Men du trenger ikke å ha varmen på hele tiden – det blir fort både dyrt og ubehagelig. Det beste alternativet er moderne varmestyring. Da kan du tidsinnstille når varmen skal slås av og på, slik at du ikke bruker penger på oppvarming når du ikke er hjemme.

ELKO Super TR er en termostat og regulator. Den kan kobles til både panelovner og gulvvarme, og gjør det enkelt å justere varmen innen gitte tidspunkter. Displayet er oversiktlig og enkelt å betjene, og kommer med norsk tekst. Herfra kan du senke temperaturen om natten og i løpet av dagen.

Varmestyring


Lysstyring gir deg et mer fleksibelt hjem – og lavere strømregning

Kunne du tenkt deg at gangbelysningen slår seg på så fort du kommer hjem? Eller kanskje du vil veksle mellom lysstyrker med ett knappetrykk? Moderne lysstyring åpner for at all belysning i og rundt hjemmet ditt kan styres sentralt, eller fra brytere og sensorer plassert rundt i boligen. Med små grep kan du gjøre hverdagen enda litt enklere.

Den raskeste løsningen er å bytte ut lysbryteren med en dimmer. Da kan du senke og heve belysningen etter behov, samtidig som du sparer strøm.

Dimmere


Moderne elektriks materiell har mye å si for helhetsinntrykket

Du har sikkert tenkt mye på hvordan du vil ha det i hjemmet ditt. På stil, form og farger. Skal det være klassisk eller moderne, kjøper du nytt eller tar du med deg det gamle? Uansett hva du velger, bør det elektriske materiellet passe med stilen du har valgt for rommet.

ELKO har laget en egen serie med designmateriell, i samarbeid med industridesigner Einar J. Hareide. Resultatet er elektrisk materiell som er flott å se på, med god funksjonalitet.

Produktene i ELKO Plus-serien kommer i fargene Aluminium, Sort og Polarhvit. Med sitt tidløse nordiske design vil materiellet være moderne i mange år fremover.

Stikkontakter


Vekk med skjøteledningene

Erstatt skjøteledningene med en varig og sikker løsning. ELKO har et bredt utvalg multistikkontakter, med opptil åtte uttak på samme kontakt. Da vil du alltid ha nok strøm til apparatene dine.

Multistikk

Kontakt oss

Ing Ivar Pettersen AS